Sertifikalarımız
ISO 9001:2015
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
ISO 45001:2018
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
ISO 14001:2015
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Karaman Fabrik işletme Kayıt Belgesi
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
İşletme Suyu Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Koyun-Keçi Süzme Yoğurdu Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Koyun-Keçi Yoğurdu Kim. Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Lor Peyniri Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Berendi İnek Obruk Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Berendi Koyun Obruk Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Berendi Koyun-İnek Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Çiğ İnek Sütü Kimyasal (Pestisit)
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Çiğ Keçi Sütü Kimyasal
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Çiğ Keçi Sütü Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Tost Peyniri Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Natürel Bez Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Olg. Beyaz Koyun İnek Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Yüksek Yağ ve Orta Su İçerikli Ürünler
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Tereyağı Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Çiğ Koyun Sütü Kimyasal
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Çiğ Koyun Sütü Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Divle Koyun Obruk Yağ+KM
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Divle Koyun-İnek Yağ+KM
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Eritme Bez Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Halk Sağlığı Su Analizi-1
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Halk Sağlığı Su Analizi-2
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
İnek Deri Tulum Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
İnek Olg. Beyaz Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
İnek Sütü Kreması Mikrobiyolojik
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
İşletme Suyu Kimyasal
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Acı Biber Salçası 2023
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Siyah Üzüm Suyu 2023
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Çilek Kurusu 2023
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Dut Kurusu 2023
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Domates Kurusu 2023
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Domates Rendesi 2023
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Domates Salçası 2023
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Vişne Suyu
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Vişne Reçeli 2023
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Vişne Suyu Pestisit
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Kayısı Kurusu Pestisit
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Meyve Suyu Pestisit Ek Listesi 2
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Meyve Suyu Pestisit Ek Listesi 1
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Beyaz Üzüm Suyu
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Ekşi Elma Suyu
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Kayısı Reçeli 2022
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Reçel Pestisit Listesi
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Tatlı Biber Salçası 2023
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Acı Pul Biber - Ek
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Acı Toz Biber - Ek
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Tatlı Pul Biber - Ek
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle
Tatlı Toz Biber - Ek
Belgeyi Görüntüle
Belgeyi Görüntüle